Empirezaal

De Empirezaal, vroeger de Catharina Theresiazaal, is vernoemd naar de Catharina Theresia de Bruxelles, burggravin van Dormaale. Deze zaal werd ook wel de “Criminele Vierschaar” genoemd en werd vroeger gebruikt als rechtszaal voor zware delicten. Hier werden de doodsvonnissen uitgeroepen. Tegenwoordig is deze zaal met kroonluchters en gebrandschilderde ramen gedoceerde zaal in gebruik als feestzaal voor onder andere huwelijken.

De Empirezaal met haar kroonluchters, een antieke houten vloer, prachtige glas-in-loodramen in combinatie met moderne bloemstukken en schermlampen kunnen we met recht een koninklijke zaal noemen. De sfeervolle en indrukwekkende Empirezaal wordt gebruikt voor o.a. feestelijke diners, recepties, ontvangst met aperitief maar is ook zeer geschikt voor een feest met een DJ of band omdat de zaal uitstekend geïsoleerd is.

De Empirezaal is geschikt voor gezelschappen tot 120 personen. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 120 personen? Dat is geen enkel probleem. Door de beschikbaarheid over onze diverse andere naastgelegen kasteelzalen zijn de mogelijkheden oneindig.

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl