Het Koetshuys

Ontsnappen aan de stad? Gezellig met familie of vrienden ontspannen? Onder de rook van Rotterdam kun je overnachten in het Koetshuys, naast het Kasteel van Rhoon. Je kunt er met maximaal 6 personen verblijven. Het is een gezellig huisje, van alle gemakken voorzien.

Na een mooie feestavond of een romantisch huwelijksfeest kun je overnachten in het Koetshuys dat in de kasteeltuin aan de vijver is gelegen en aan de achterzijde grenst aan het kasteelbos. Heerlijk relaxed natuurlijk, want je hoeft de auto (of taxi) niet meer in en bent met een paar stappen in je luxe ‘hotel’, waar je nog kunt genieten van een lekker glaasje ter afsluiting en waar je de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt met bubbels geserveerd krijgt. Naast de bruidssuite heeft het Koetshuys nog twee slaapkamers waardoor het mogelijk is om ook je familie of vrienden te laten overnachten. Als er meer gasten uit je gezelschap willen overnachten, dan hebben wij in het Wapen van Rhoon, gelegen tegenover het Kasteel, nog tien hotelkamers beschikbaar. Wij bespreken heel graag de mogelijkheden.

Een verblijf in het Koetshuys is een unieke ervaring. Je slaapt namelijk naast het Kasteel van Rhoon, naast de Kasteeltuin en het bos. Je kijkt uit over de vijver; alle rust die je kunt bedenken in het dorpse Rhoon. Ben je de rust zat, dan zit je met 15 minuten in het centrum van Rotterdam. Er zijn drie slaapkamers, waar je met zes personen kunt verblijven. Het huisje heeft een eigen keuken, maar je kunt natuurlijk ook dineren in het Kasteel van Rhoon of het Wapen van Rhoon, aan de overkant van de straat.

Onze tarieven per nacht:

  • 1 of 2 personen: €150,-
  • 3 of 4 personen: €300,-
  • 5 of 6 personen: €450,-

Je kunt een standaard ontbijt bijboeken in het Wapen van Rhoon voor €12,50 per persoon., of wij kunnen ook een luxe ontbijt voor €20,- per persoon of een ontbijt met bubbels voor €25,- per persoon serveren in het Koetshuys. Een diner kan ook bijgeboekt worden bij het Wapen van Rhoon (aan de overkant van de straat).

Neem contact op voor de mogelijkheden door te bellen naar 010 501 88 96, of mail naar info@hetkasteelvanrhoon.nl