Het Kasteel van Rhoon

Op 20 minuten van Rotterdam en 30 minuten van Den Haag ligt midden in een groene oase het Kasteel van Rhoon. Een landgoed van ca 13 ha met een Engelse tuin, een moestuin, grienden, een wiel en het Rhoonse bos. Buizerds en grote bonte spechten hebben hier hun thuis en de ijsvogel scheert er over het water. Een mooie oprijlaan, langs het voorbos met oude lindebomen, leidt naar de brug over de slotgracht en geeft toegang tot het monumentale kasteel

De grote terrassen rond het kasteel  geven uitzicht op de kasteelgaarde en de grote vijver. Het kasteel van Rhoon is een sprookjesachtige locatie, dichtbij de havens en industrie, maar rustig en landelijk gelegen. De inrichting en sfeer van Het Kasteel van Rhoon ademt de sfeer uit van een koloniaal landhuis. Het is in het voorjaar van 2021 helemaal opgeknapt en eigentijds ingericht met grote kroonluchters en warme kleuren.

Het Kasteel van Rhoon ligt centraal in de Randstad en is eenvoudig te bereiken. Het metrostation ligt op 5 minuten afstand.  Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kasteelzalen

Het Kasteel van Rhoon heeft in haar vorstelijke ambiance maar liefst zeven sfeervolle kasteelzalen voor al uw zakelijke én particuliere evenementen.

 

 

 

 

 

Meer info

Meesterkok Aart van den Hoek

Onze Chef

Ambitie en traditie zijn de twee kernwoorden die gepassioneerd meesterkok Johan van Groeninge goed samenvatten. Hij vertrouwt op zijn traditionele ambacht en kijkt met ambitie richting de toekomst, door het toepassen van de allernieuwste technieken.

Meer info

Het Wijnhuys

In onze kasteeltuin vindt u Het Wijnhuys. Een perfecte locatie voor een sfeervolle wijnproeverij. Leuk om te organiseren met een gezelschap dat graag wat meer te weet over wijn. Een wijnproeverij kunt u combineren met een lunch of diner, maar dat hoeft niet.

Meer info

Het Koetshuys

Na een mooie feestavond of een romantisch huwelijksfeest kun je overnachten in het Koetshuys dat in de kasteeltuin aan de vijver is gelegen en aan de achterzijde grenst aan het kasteelbos. 

 

 

 

Meer info

Geschiedenis

Het Kasteel van Rhoon in Rhoon is een versterkt donjon uit 1432 gebouwd door de familie Van Duyvelant, wier leden destijds leenheer waren van de Heerlijkheid Rhoon

Meer info