Arrangementen

 

Of het nu gaat om een diner, lunch, feest, receptie, vergadering, seminar, high tea, borrel of huwelijk. Chefkok Aart van den Hoek zal de verwachtingen van u en uw gasten waar maken en zelfs overtreffen. Het Kasteel van Rhoon is immers niet alleen een toplocatie, maar staat ook bekendom het culinaire topniveau. Voor elke gelegenheid kunt u kiezen uit diverse arrangementen, waarbij uiteraard alles in overleg met u ingevuld.

Wilt u het helemaal aan ons overlaten? Geen probleem, u zult daar geen spijt van krijgen.

Wilt u liever zelf invulling geven en een op maat gemaakt arrangement voor uw diner of feest? Alles kan en alles mag bij ons. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Babyshowe

Babyshower

Het geven van een babyshower is oorspronkelijk een traditie die uit Amerika is overgewaaid maar inmiddels ook niet meer is weg te denken uit Nederland. Als u of een van uw geliefden in verwachting is moet dat gevierd worden.

Meer info

Borrel

Borrel

Voor een borrel kunt u bij ons alle kanten op. Of het nu gaat om gezellig wat drinken met elkaar voordat u aan tafel gaat voor het diner, of om alleen een borrel voor een feestelijke of zakelijke gelegenheid.

Meer info

Rouwboeket Condoleance

Condoleance

Bij Het Kasteel van Rhoon kunt u terecht voor een eerbiedwekkend afscheid. Iedere uitvaart is persoonlijk. Bij Het Kasteel vinden wij het belangrijk dat de overledene en nabestaande de grootst mogelijke zorg en aandacht krijgen.

Meer info

Feest

Feest

Geeft u thuis een feestje, dan is de kans groot dat u heel de dag aan het zorgen bent, terwijl u juist wilt genieten van uw feest. Kom daarom naar Het Kasteel van Rhoon. Wij verzorgen het feest voor u: de locatie, de hapjes én de drankjes.

Meer info

Babyshower

High Tea

Een High Tea in Het Kasteel van Rhoon betekent culinaire verwennerij in een romantische ambiance. In het Kasteel droomt u weg naar vervlogen tijden… Wij serveren de beste kwaliteit thee, koffie en verrukkelijke zoete en hartige lekkernijen. 

Meer info

Overnachten in het Koetshuys

Overnachten Koetshuys

Ontsnappen aan de stad? Gezellig met familie of vrienden ontspannen? Onder de rook van Rotterdam kun je overnachten in het Koetshuys, naast het Kasteel van Rhoon. Je kunt er met maximaal 6 personen verblijven.

Meer info

Trouwen

Trouwen

Het Kasteel van Rhoon is de perfecte trouwlocatie. U kunt bij ons de gehele huwelijksdag doorbrengen: feestelijke ontvangst van de gasten, de huwelijks voltrekking, het aansnijden van de bruidstaart, receptie, lunch, diner en feest.

Meer info

Private dining

Private dining

Private dining betekent culinair genieten met een klein gezelschap in een aparte ruimte. Bij Het Kasteel van Rhoon hebben we verschillende ruimtes waar u samen met uw gezelschap kunt genieten van een private diner.

Meer info

Wijnproeverij

Wijnproeverij

In onze kasteeltuin vindt u Het Wijnhuys. Een perfecte locatie voor een sfeervolle wijnproeverij. Leuk om te organiseren met een gezelschap dat graag wat meer te weet over wijn. Een wijnproeverij kunt u ook combineren met een lunch of diner!

Meer info