Tijdens de horecasluiting door het Coronavirus, hebben we de smaak van het bezorgen en afhalen van eten te pakken gekregen.
Je kunt vanaf nu kiezen: kom je bij ons genieten? Of geniet je thuis van onze keuken?!

Hoe en wat?
We hebben een thuismenu voor je gemaakt met een 3-gangen keuzediner (of lunch), broodjes en de favoriete dagschotels van de afgelopen tijd! Je kunt die gerechten iedere dag van de week afhalen tussen 16.30 en 17.30 uur. Bezorgen kan ook, we brengen je bestelling tussen 15.00 en 16.30 uur voor €1,50 extra naar je toe (in Albrandswaard, daarbuiten voor €5,- extra).

Bekijk het menu hier: Folder_bezorgen_afhalen

Chef aan huis
Ja, je leest het goed! Het Kasteel van Rhoon komt écht naar je toe. Dus geen afhaal- of bezorgmenu, maar onze chefs met potten, pannen, ingrediënten, recepten en wijn bij jou in huis. We bereiden een 5-gangendiner in jouw keuken, uiteraard alles op 1,5 meter afstand. Zo heb je de Kasteel-ervaring aan eigen keukentafel voor €125,- p.p. 
5-gangen, bijpassende wijnen, een aperitief, een borrelgarnituur en koffie & thee met een friandise… én een privéchef, voor één avond. We willen hem namelijk wel graag terug ;-)

Hoe bestel je dat?
Telefonisch (010 506 16 00) of per mail (info@gasterhoon.nl).
Let op! Bestel je voor dezelfde dag? Doe dat dan voor 15.00 uur!

Stay safe en tot snel!